Home · YARA

YARA

Viking Ship Logo-ulyara_logo
a devenit un simbol al calităţii şi fiabilităţii în toată lumea

Yara a aparut in Martie 2008 dupa achizitionarea firmei Kemira GrowHow Oyi (unul din cei mai importanti producatori de ingrasaminte si fosfati alimentari din Europa) de catre compania mama Yara International ASA.

Vom continua sa oferim in mod activ clientilor nostri produse de calitate, puse la dispozitie prin canalele de distributie cunoscute si cu ajutorul personalului din vanzari bine instruit.

Cu tehnologii de fertilizare adaptate la situatiile concrete, cu recomandari si servicii in domeniul agriculturii, firma sta la dispozitia partenerilor. Ingrasamintele fabricate si comercializate de Yara precum si tehnologiile de fertilizare aferente sunt pilonii de baza ai proceselor de aprovizionare cu elemente nutritive necesare la nivel de planta.

Yara in procesul de fabricatie a ingrasamintelor foloseste materii prime pure, iar concentratia elementelor periculoase folosite este mult redusa fata de valorile admise. Unul dintre cele mai importante obiective a producatorului Yara este reducerea continua a raportului acestor elemente periculoase.

Scopul firmei Yara este obtinerea celor mai ridicate standarde in ceea ce priveste ocrotirea mediului ambiant si calitatea produselor fabricate.

Acest lucru se reflecta si prin faptul ca Yara poseda certificarea ISO 9000 (in ceea ce priveste calitatea produselor) si certificarea ISO 14001 (pentru ocrotirea mediului ambiant).

Termenul Yara

Are la origine cuvintul "jadar" care in limba norvegiana straveche inseamna "produs", "productivitate" sau "recolta bogata"